A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Becmol 970*250
Lake11-hja-300×300

SMITH MAGAS FIZETÉSRE VÁGYIK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Steve Smith WR, New York Giants

„Rosszul idõzítettem a jó teljesítménynyújtást” – mondta Smith a New York Postnak, hivatkozva a fizetési sapka eltörlésére és a kollektív szerzõdésre. Megjegyezte még, hogy a helyzet valójában mindkét félnek nehéz.

Smith szerzõdésének feltételein ugyanis – a „30%-os szabálynak köszönhetõen” – igencsak nehéz jelentõsen javítani, a WR viszont tisztában van vele, hogy õ maga mennyit ér. „Megérdemelnék legalább annyit, amennyit az NFL más játékosai, mint például Greg Jennings kap” – mondta.

Ezzel azért tudnánk vitatkozni. Smith játékát tényleg élvezet nézni, de a liga csapatai azért fizetnek nagy összegeket az olyan elkapóknak, mint Jennings, mert azok egyedül is képesek csodát tenni. Még Anquan Boldinnak sem sikerült elsõ számú elkapónak járó összeget szakítania. Bár Smith ügynöke szerint egyelõre nincsenek tárgyalások, Eli Manning kedvenc célpontja azt ígéri, hogy a kezdetektõl ott lesz az edzõtáborban.

Még egy 100 elkapás feletti szezon és akkor talán Smith is megkapja a Jennings szintû fizetést.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások