A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Tesa 970*250
Lufi 300*300

KÉT DUDÁS EGY CSÁRDÁBAN…

finn wellness 640*360

Fotón: Terrell Owens WR, Cincinnati Bengals

T.O. Profi pályafutása alatt eddig négy franchise-ban fordult meg: karrierjét a San Francisco 49ers-ben kezdte, ahol 9 szezont töltött el, aztán átnyergelt a Philadelphia Eagles-be, ahol két szezonig volt McNabb csapattársa, Philly-bõl pedig a Dallas Cowboys-ba távozott, ahol három szezon alatt 38 TD-t szerzett. Tavaly a Buffalo Bills-tõl kapott egy egy évre szóló szerzõdést, amelyet nem hosszabbítottak meg, így az idei holtszezonban ismét szabadügynökként várta sorsát. Egészen tegnapig, ugyanis a hivatalos információk szerint a Cincinnati Bengals szerzõdtette õt a 2010-es szezonra.

Korábban számos csapatot emlegettek, melyek érdeklõdnek a WR iránt, de végül kibújt a szög a zsákból és a rég elfeledett Bengals csapott le T.O.-ra. A szerzõdés a híradások szerint (melyek egyelõre nem hivatalos forrásból származnak) egy 2+2 millió dollárt ér. Az elképzelések szerint a szezonra Owens 2 millió dollárt fog kapni, plusz még 2 milliót „ösztönzésképp”.

Carson Palmer egyrészrõl örülhet, hogy olyan elkapót hoztak neki a csapatba, aki tisztában van a játékkal és tudja mi a dolga a pályán. Másrészrõl lehet, hogy egy kicsit aggódik, ugyanis a WR szerzõdtetésével két akkora egójú elkapó lesz a csapatban, amely helyzet könnyen elfajulhat. Kérdés, hogy lesz-e szópárbaj a két elkapó között? Minden bizonnyal lesz egy-két elejtett megjegyzés a másikra, T.O. már el is kezdte szópárbajt, ezt írta Twitteren: „Ocho Uno [Nyolcvanegy] nemsokára megérkezik a városba! Hey Robin, nemsokára ott lesz Batman is!” Kétségtelen, hogy az üzenet Ochocinco-nak szól, és valószínûleg õ sem fogja kihagyni a lehetõséget, hogy odaszóljon T.O.-nak.

Azonban nem gondolom, hogy bármelyikük is túlzásba vinné, hiszen végre jól megy a Bengals-nak és most nem kakaskodni kell, hanem tolni a csapat szekerét. Ha mindketten úgy teljesítenek, ahogyan abban rengetegen reménykednek, könnyen lehet, hogy idén végre láthatunk a cincinnati-i gárdától egy szép playoff menetelést.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások