A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
M-gel 970-250
Becmol 300×300

ÁLDÁSOS ÉVEK, FUTBALL NÉLKÜL

acapella 640×480

Fotón: Caleb Campbell LB, Detroit Lions

Bár a 2008-as draft 7. köröse eléggé csalódott volt, amikor a hadsereg még két év szolgálatra kötelezte, mielõtt az NFL-be engedte volna, mostanra már örül, hogy a dolgok így alakultak.

„Eleinte nagyon rossz volt, de teljes szívbõl mondhatom, áldás volt, hogy az elmúlt két évben nem játszottam. Érettebb lettem és sokat tudtam meg magamról is” – nyilatkozta Campbell a Detroit News-nak.

Az LB az elmúlt idõszak nagy részét a West Point Akadémián töltötte, így bõven volt ideje arra, hogy formában tartsa magát, sõt hétvégenként Lake Placidbe utazott, hogy az USA olimpiai bob csapatával eddzen.

Ha reálisan gondoljuk végig, Campbellnek nem lesz egyszerû bekerülnie a csapatba, bár Jim Schwartz edzõt lenyûgözte a védõ állapota, és már alig várja, hogy esélyt adhasson játékosának.

„A nagy és gyors játékosok sok mindenben hasznára válhatnak egy csapatnak, legyen szó a speciális egységrõl, nickel formációról, vagy akármirõl” – mondta Schwartz, majd Campbell-lel kapcsolatban hozzátette: „Jó úton halad efelé”

És ez az, amit Campbell akar, még ha két évvel késõbb is kerül rá sor, mint ahogyan azt várta.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások