A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Roche 970*250
Gancia 300*300

FITZGERALD VS. FAVRE

finn wellness 640*360

Fotón: Larry Fitzgerald WR, Arizona Cardinals

Larry Fitzgerald, az Arizona Cardinals elkapója jobban szeretné, ha november 7-én, amikor hazautazik, hogy a Vikingek ellen játsszon, egy olyan csapat fogadná, amelyiknek nem tagja Brett apó. „Hogy õszinte legyek, nem bánnám, ha nem térne vissza. Ha most végignézel az NFC-n, a Cowboys-on, a Green Bay Packers-en és a Minnesota Vikings-on akad meg a szemed. Ez a három legerõsebb ellenfél a fõcsoportban, de ha Brett nem térne vissza, nem tudom.”

Fitzgerald kifelejtett egy bizonyos csapatot, amelynek New Orleansban van a székhelye. Pedig a rájátszásban leverték a Cardinals-t, és kiütötték a csapat akkori, szintén nem túl fiatal irányítóját.

Az elkapó szerint azonban Favre játszani fog. „Biztosan ott lesz. Ki utasítana vissza 13 millió dollárt?” – vélekedett Fitzgerald. Nos, ez egy olyan ok, amit idén eddig még senki nem hozott fel. Az már felmerült, hogy azért húzza a visszavonulást, mint John Elway, mert egy, a farmerjébe gyûrt Lombardi Trófeával szeretné örökre elhagyni a pályát, vagy minden rekordot olyan magasra szeretne állítani, hogy soha senki ne tudja megdönteni, ahogy Jerry Rice is tette. De az is egy szempont, hogy Favre idén 13 millió dollárt, vagyis meccsenként 812.500-at kapna, ha idén játszana. Szóval igen, vissza fog térni.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások