A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Stihl 970*250
Finn wellness 300×300

FELTONNAK LABDÁT ADTAK

finn wellness 640*360

Fotón: Jerome Felton FB, Detroit Lions

Azonban az Oroszlánok többé már nem csak fullback-ként látják Feltont. Halfback poszton is sokat gyakoroltatják, és inkább a tight endekre bízzák a fullback és H-back munkáját. Feltonnak be kell bizonyítania, hogy hatékony lehet a belsõ futásoknál, és képes yardokat szerezni rövid-, és gólhelyzetekben. Nem idegenkedik a labdától, a Furmanen pályafutása során 575-ször kapta a kezébe. Csak 15-ször vitték földre a backfieldben, ezzel összesen 22 yardot vesztett, emellett 63 TD-t szerzett.

Most be kell bizonyítania, hogy ügyesen találja meg az end zone-t, ugyanis a fent említett helyzetekben a Lions minden bizonnyal csak akkor használná a 90 kilós újoncát, Jahvid Bestet, ha tényleg nem lenne más választásuk. Úgy tûnik, annak a sokoldalúságnak köszönhetõen, amit a támadócsapatba képes hozni, Felton igen jó esélyekkel pályázik egy helyre a Lions rosterén. A special teamben végzett munkáján van még javítani való, de ha megmutatja, hogy vonzza õt az end zone, biztos helye lehet a végsõ 53 között.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások