A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Köki 970*250
Lake11-hja-300×300

RUSSELL BILINCSBEN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: JaMarcus Russell QB

A Mobile megye seriff szóvivõje úgy nyilatkozott, hogy a 24 éves játékoshoz egy droggal kapcsolatos nyomozás alkalmával jutottak el, és Russellnál annak ellenére találtak kodeint, hogy számára ilyen gyógyszer nem volt felírva. A hírek szerint Russellt a letartóztatást követõen a városi fogdába vitték, ahonnan 2.500 dollár óvadék ellenében rögtön ki is engedték. Az ügyben az elsõ meghallgatásra július 20-án kerül sor.

Bár újságírók már keresték Russellt, de sem õt, sem az ügynökét nem tudták elérni eddig. Az irányítót még május 6-án engedte el a Raiders, és ezzel az akciójával nem valószínû, hogy újabb csapatokat bátorított arra, hogy bízzanak benne, és igazolják õt le. Az elmúlt napokban több helyrõl is felröppent, hogy a Jets fontolgatja Russell megszerzését, de aztán a new yorkiak részérõl több alkalommal is megerõsítették, hogy errõl nincs szó. Emellett arról is lehetett hallani, hogy esetleg a Cincinnati vagy az Indianapolis látná õt szívesen a keretében, de velük kapcsolatban sem történtek konkrét lépések.

Az NFL szakírója, Michael Lombardi ugyanakkor hisz abban, hogy Russell képes lesz helyreállítani megtépázott imidzsét a Canadian Football League-ben. Az irányítót 2007-ben még nagyreményû fiatalként, 1/1-esként igazolta le az oaklandi franchise, de az elmúlt három évben 25 kezdésébõl – igen gyenge statisztikai mutatók mellett – mindössze 7 megnyert meccset tud felmutatni a karmester. Az NFL történelmében Russellt megelõzõen mindössze egyetlen 1/1-es picket rúgtak ki ilyen gyorsan, a Colts az 1992-ben megszerzett Steve Emtman esetében – fõként az érintett sérülései miatt – döntött úgy három idényt követõen, hogy többet nem tartanak igényt a szolgálataira.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások