A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Köki 970*250
M-gel 300*300

A REDSKINS LEHET A BEFUTÓ

acapella 640×480

Fotón: Mike Shanahan HC és Donovan McNabb QB, Washington Redskins

„McNabb személyében egy megbízható, rájátszásban és Super Bowlon már tesztelt irányító került a Redskins kötelékébe. Ráadásul Donovan ambiciózus, ég a bizonyítási vágytól. Azt tudjuk, hogy természetébõl fakadóan nem vezetõ típus, de az új környezet és a tehetség kombinációja okán sikeres lehet D.C.-ben. Szerintem a Washington megnyeri az NFC Eastet fõként McNabbnek és az alulértékelt védelmének köszönhetõen” – magyarázta Razzano.

„Azzal is tisztában vagyunk, hogy Mike Shanahan is bizonyítani szeretne a Redskins-nél. Már sokszor beszéltem a liga számos irányítójával, akiket azzal a kérdéssel szoktam zaklatni, szerintük ki a jó az irányítók edzésében. Közülük többen is úgy nyilatkoztak, hogy Shanahan a legjobb ebben a mûfajban. Ha lehet így fogalmazni, õ irányítóbarát tréner, tudja, hogyan kezelje a karmestereket, ismeri az erõsségeiket és a gyengeségeiket. Képes arra, hogy megfelelõ módon kimozgassa az irányítókat a zsebbõl, és Washingtonban ezzel jó támadóegységet hoz létre” – értékelt Dave Razzano.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások