A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Heszperidák 970*250
Lake11-hja-300×300

VICK MÉG PHILLY-BEN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

„Bármilyen kijelentés vagy spekuláció, amely arra utal, hogy megfontolás tárgyát képezi Vick elengedése, nem igaz” – hangzik el a közleményben. „Továbbra is gyûjtjük az eset kapcsán az információkat, és elemezzük a helyzetet, így addig biztosan nem lépünk, amíg ez a folyamat be nem fejezõdik” – teszik hozzá. A The Associated Press korábban arról írt, hogy a Philly vezetésénél a szülinapi lövöldözés után azonnal felmerült, hogy kirúgják a necces helyzeteket vonzó irányítót.

Ráadásul egy névtelenségbe burkolózó forrás úgy tudja, hogy az Eagles-nél nem igazán foglalkoznak azzal, hogy a rendõrségi vizsgálat milyen eredményt hoz, attól függetlenül meg kívánnak szabadulni Michael Vicktõl. „Normál körülmények közepette, nem hoznánk nyilvánosságra közleményt addig, amíg a nyomozás be nem fejezõdik. Ugyanakkor jelen helyzet az állandó találgatásokat elkerülendõ, mégis ezt tartottuk helyesnek” – magyarázták az álláspontjukat a Sasok vezetõi.

A fõszereplõ a kezdetektõl fogva úgy nyilatkozott, semmi köze a történtekhez. „Mindenkit szeretnék biztosítani, hogy az eseményekben nem vettem részt” – erõsítette meg Vick. „Már a lövöldözés elõtt elhagytam az éttermet, így szemtanúja sem voltam annak, mi hogyan zajlott” – tette hozzá. Vick ugyan az elsõ philadelphiai szezonjában igazi példaképként viselkedett, de még ha ártatlannak is bizonyul, nem kizárt, hogy az állásával kell fizetnie az újabb balhéba való belekeveredéséért.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások