A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Acapella 970×250
Perfect look 300*300

ÜNNEPI AJÁNDÉK

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Brad és Andrew Childress

Amikor az Egyesült Államokban a függetlenség napján az emberek barbecue-t esznek és tûzijátékot néznek, csak kevesen gondolnak arra, hogy vannak honfitársaik, akik sok ezer mérföldre a hazájuktól azon dolgoznak, hogy az amerikai polgárok békében és biztonságban élhessenek. Az NFL számára ezért különösen fontos, hogy a USO Tour keretében híres edzõk és játékosok látogassák meg azokat a hõsöket, akik sokszor az életüket kockáztatják az otthon maradottakért.

Idén Brad Childress (Vikings), Andy Reid (Eagles), Marvin Lewis (Bengals) és John Fox (Panthers) alkotta azt a kis csapatot, amely az afganisztáni Bagram légi bázison tett néhány órás látogatást. Az edzõi brigád éppen csak megérkezett támaszpontra, és kezdték kipakolni a holmijukat, amikor Childress megállt, hogy üdvözölje az éppen ott elhaladó katonákat. Ezek közül történetesen az egyik éppen a saját fia volt, akit hónapokkal ezelõtt helyeztek át a Közel-Keletre.

A Vikings fõedzõje elsõ pillantásra meg sem ismerte a gyermekét, aki a távolban leadott magáról pár kilót, és bajuszt növesztett. „Istenemre mondom, ott volt a kezeim között, mégsem ismertem õt fel” – mesélte késõbb elcsukló hangon Childress. „El sem hiszem. Fogalmam sem volt róla, hogy ez fog történni. Hihetetlen érzelmek törtek ki belõlem. Óriási élmény volt magamhoz szorítani a fiamat.” – tette hozzá a minnesotai mester.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások