A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Roche 300*300

TIGHT END KÉRDÉS BUFFALÓBAN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Michael Matthews TE, Buffalo Bills

Ahogy a gárda egyre közelebb kerül az edzõtáborhoz, úgy merül fel egyre több kérdés, amely a szurkolókat, a szakértõket és a közvéleményt foglalkoztatja. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy melyik játékos foglalhatja el a kezdõ tight end posztot. A buffalói csapatnál korábban Robert Royaltól kezdve Michael Gaines-en át Derek Fine töltötte be a komplex tudást igénylõ pozíciót, de közülük már egyik sem található a Bills keretében.

Annak tudatában különösen fontos a kérdés, hogy a Buffalo esetében a tight endek az elmúlt években kedvenc célpontjai voltak az irányítónak, de azt megelõzõen a támadófal blokkolási kapacitását javították számottevõen, hozzájárulva a futójáték sikereihez. Egyelõre nem tisztázott, hogy Chan Gailey keze alatt a poszt melyik irányba fejlõdik, de hozzon bármit is a következõ pár hét, a Bills számos opció közül választhatja ki a számára leginkább megfelelõt.

Választás lehet számukra az a Michael Matthews, aki eddigi négy idényében már megfordult a NY Giants, a New England és a Detroit együttesében, és aki a megfelelõ fizikai méretei mellett jó sebességgel is rendelkezik a különbözõ útvonalak befutásához. De szóba jöhet az ugyancsak ötödik idényét kezdõ Joe Klopfenstein neve is, akit tavaly a St. Louis-tól igazolt a Bills. Mögöttük kisebb szerepeket kaphat Jonathan Stupar, Shawn Nelson vagy Derek Schouman, de õk hárman minden bizonnyal túl sok kezdéssel nem gyarapíthatják 2010-ben a statisztikáikat.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások