A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Praktiker 970*250
Praktiker 300*300

ÖTEZER NÉMA EMBER

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Benjamin Scharweit K, Berlin Adler

A dinamikusan passzoló Berlin Adler kicsit lassabban indította be a rakétákat mint a nagyon eredményes futójátékot bemutató Vienna Vikings. Az Adler képtelen volt futni a Chris James és Mike Brannon vezette agresszív 43-as Viking védelem ellen így sokszor kénytelenek voltak rizikós helyzetben is passzolni ami többször is interception-höz vezetett. A félidõ elött még felzárkózott a Berlin 17-21-re, de az elsõ két negyedben mindenképpen a Viking tûnt az erõsebbnek.

A második félidõben azonban fej-fej mellett haladt a két csapat egészen 31-31-ig, amikor már csak 4 perc állt a végsõ hajrára készülõ Adler rendelkezésére. De a Vikingek csak a saját 35 yardos vonalukig engedték a Sasokat akik egy másodperccel a vége elõtt idõt kértek.

Ekkor kocogott fel a pályára Benjamin Scharweit, hogy megpróbálkozozzon a lehetetlennel.

51 yardról igen könnyedén rúgta be a gyõztes field goal-t és a közel ötezer -már hosszabbításra berendezkedett- bécsi szurkoló néhány másodperces csöndjét csak a sarokba szorult maroknyi német szurkoló és a pályán ugrándozó fekete-sárga mezes játékosok üdvrivalgása törte meg.

A gyõzelmet ezzel a második félidõ kiegyensúlyozott erõviszonya ellenére a Berlin Adler csapata szerezte meg, Benjamin Scharweit pedig történelmi rúgásával elnyerte a döntõ MVP címét. 

XXIV. EURO BOWL

Vienna Vikings – Berlin Adler 31-34

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások