A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Heszperidák 970*250
Újház 300*300

JONES JÓ KEZEKBEN

acapella 640×480

Fotón: Chad Jones S, New York Giants

Bár a balesetet követõ napon, Al Jones, a védõ édesapja úgy nyilatkozott, hogy fia a mûtét után felébredve már a futballról beszélt, a helyzet azért úgy tûnik, nem ennyire egyszerû. „Senki nem mondott még arról semmit, hogy a fiam visszatérhet-e. Igaz, eddig fel sem tettük ezt a kérdést” – vallotta be az aggódó apa. „De a dolgok jól alakulnak. Úgy látjuk, Chad jó kezekben van, és megkapja mindazt, amire csak szüksége van” – tette hozzá Al Jones.

A New Orleans-ban történt balesetben Chad Jones bal síp- és szárkapocscsontja súlyos töréseket szenvedett, valamint igen komoly ér- és idegkárosodások is felléptek. Rendõrségi források elmondták, hogy a balesettel összefüggésben a játékosnak nem kell szembenéznie a gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésen túl más váddal, mivel sem drog-, sem alkoholfogyasztás jelei nem voltak kimutathatóak a szervezetében.

Jones csütörtökön már kikerült az intenzív osztályról, és ennek örömére meglátogatta õt Tom Coughlin, a Giants vezetõedzõje. Dr. Russell Warren, a csapat orvosa elmondta, hogy a védõre a következõ hetekben még további mûtétek sorozata vár, és majd csak azok tükrében lehet prognózisokba bocsátkozni a rookie jövõjét illetõen. Ezt követõen majd minden bizonnyal a játékos és a klub is egyeztet egymással, de ezzel egyelõre senki nem foglalkozik. „Senki nem sürget semmit. Jelenleg nem fontos, hogy Chad tud-e majd játszani, vagy nem. Most a fiam élete és egészsége számít, nem pedig a szerzõdése” – nyilatkozta Al Jones.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások