A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Stihl 970*250
Újház 300*300

A JAVA MÉG HÁTRAVAN

finn wellness 640*360

Fotón: Jay Ratliff NT, Dallas Cowboys

Ratliff ugyanakkor azt állítja, hogy még rengeteg munka vár rá ahhoz, hogy a legnagyobbak közé emelkedhessen. „Nem mondhatom azt, hogy az elmúlt idényem volt a legjobb. Hogy õszinte legyek, a legjobbamat még senki nem látta” – magyarázta a falember. Arra a kérdésre, hogy miben kell még fejlõdnie, úgy felelt, apróságokról van szó, de többet nem mondhat, mert nem szeretné, ha abból az ellenfelek profitálnának. „Ezek személyes dolgok, nem szeretném õket kiteregetni” – érvelt Ratliff.

A tackle elmondta azt is, hogy a könyökmûtétjét követõen ebben a holtszezonban már jobb teljesítményre lesz képes. Az elmúlt idényekben állandó fájdalom gyötörte, de most ezek a problémák nem hátráltatják a játékban. Úgy nyilatkozott, a rehabilitációja kiválóan sikerült, a korábbi fájdalmai teljesen elmúltak, és készen áll az edzõtáborra. „A tavaszi felkészülés során nem tudtam annyit edzeni, amennyit szerettem volna, de behozom az elmaradást. Nem érzek semmilyen fájdalmat, így vissza fogom nyerni minden erõmet” – üzente a nose tackle.

A Cowboys tavalyi szezonja a bíztató körülmények ellenére a rájátszásban csúfos minnesotai kudarccal zárult. A Dallas számára a hatodik játéknapon megadatik a visszavágás lehetõsége. „Az már a múlt, nekünk elõre kell tekintenünk. Érett csapat vagyunk, tudjuk, mit hibáztunk, tudjuk, hogy fejlõdhetünk. Azt is tisztán látjuk, mik az erényeink, és azokra építeni fogunk. És ha ez a következetesség lesz a jellemzõ a játékunkra, akkor majd a következõ lépést is képesek leszünk megtenni” – érvelt Ratliff.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások