A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Stihl 970*250
Köki 300*300

ÖNBIZALOMMAL TÖLTÕDIK FEL A FALCONS

Acapella 640×480

Fotón: Dunta Robinson CB, Atlanta Falcons

Az Atlanta idei holtszezonjának legmeghatározóbb szerzõdtetése korábban azt nyilatkozta a Pro Football Weekly-nek, hogy minden csak önbizalom kérdése. „Amikor pályára lépsz, azt kell gondolnod, hogy senki sincs a másik csapatban, aki felülkerekedhetne rajtad. Azt kell érezned, hogy te vagy a legjobb játékos a gyepen. Ez a fajta magabiztosság az, amivel játszanunk kell. Ez az, amivel az edzésekre jövök és ez az, amivel vasárnaponként is a pályára lépek. Ez nem csupán valami, amit megpróbálok behozni a Falcons csapatába, hanem egyszerûen csak bennem van. Bár szerintem hamar el fog terjedni a többiek között is” – mondta a veterán CB.

A passzvédekezésben elért 28. helyezés volt a Sólymok legmeghatározóbb gyengesége az elmúlt idény során, és ennek köszönhetõ Robinson hat évre szóló, 57 millió dollár értékû (amibõl 25,5 millió garantált) szerzõdése is.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások