A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
M-gel 970-250
Finn wellness 300×300

BRADY TÉNYLEG SÉRÜLTEN JÁTSZOTT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Tom Brady QB, New England Patriots

A New England Patriots edzõje erre úgy reagált, hogy feltette a kérdést: „Ki tévedett már nagyobbat Charley Casserlynél?” Úgy tûnik, megvan a válasz. Az a személy, aki a Patriots sérültlistáját állítja ki, nagyobbat tévedett, mint Casserly. Történt ugyanis, hogy Brady személyes edzõje, Tom Martinez megerõsítette a tényt, miszerint a New England irányítója törött bordákkal és törött ujjal rendelkezett, ami meglehetõsen zavarta a 16. heti Jaguars-szal játszott meccset megelõzõen. „Eltört az ujja és három bordája is. Nem is dobott valami jól” – mondta Martinez az ESPN-nek. A Boston Globe jelentése szerint a QB sérüléseit azért hallgatták el, mert Brady nem akarta gyenge játékának kifogásaként használni a sérüléseket.

Bármi is az ok, a csapatoknak nem lenne szabad elhallgatni a sérülésekre vonatkozó információkat. Mellesleg Belichick-nek sem lett volna szabad hazugnak neveznie Casserly-t.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások