A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Heszperidák 970*250
Roche 300*300

BIZTONSÁGBAN HURNEY ÁLLÁSA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Marty Hurney

A menedzsernek még jó ideig nincs szüksége arra, hogy új munkáltató után nézzen, ugyanis néhány forrás szerint Hurney Carolina-ban betöltött beosztására mindaddig semmilyen veszély sem leselkedik, amíg Jerry Richardson a tulajdonos.

A Panthers egyik szóvivõje azt nyilatkozta, hogy ugyan az igazgató állása nem kérdés, konkrét ajánlatot még nem tettek neki. Mellesleg a csapat a vezetõk szerzõdéseit diszkréten kezeli. Egyes jelentések hírt adtak arról is, hogy Hurney a tavalyi szezon alatt már kapott egy új ajánlatot, de az kérdéses, hogy vajon alá is írta-e azt.

A GM meglehetõsen közeli együttmûködésben dolgozik együtt John Fox-szal, akinek szintén utolsó évében jár a 2002-ben kötött megállapodása. Olyan pletykákat is hallottunk, mely szerint Hurney a Fox iránt érzett tiszteletbõl nem fog új kontraktust aláírni (ugyanis az edzõnek sem ajánlottak még újat).

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások