A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Gancia 970*250
Praktiker 300*300

RUSSELL VOLT CSAPATTÁRSA IS MEGSZÓLALT

finn wellness 640*360

Fotón: Nnamdi Asomugha DB, Oakland Raiders

A vezetõség úgy döntött, hogy az idei holtszezonban szélnek ereszti a meghízott irányítót, aki most jelenleg Arizona államban edz valahol. Legutóbb még egy boy mérkõzésre visszatért Oaklandbe, ahol néhány szurkoló felismerte, de elég felemás élményekkel távozhatott a helyszínrõl. A körülötte lévõ felhajtás az idõ múlásával csillapodni látszott, szóba hozták már õt a UFL-lel, de határozottan kijelentette, hogy nem szándékszik abban a ligában játszani, inkább arra vár, hogy egy NFL csapat felhívja õt és még egy (szerintem már sokadik) esélyt adjon neki.

A csapattársak közül nem sokan kommentálták a történéseket, azonban a napokban Nnamdi Asomugha a következõt nyilatkozta a volt Raiders irányítóról: Russellnek azért nem sikerült megfelelõen teljesíteni QB poszton, mert a kiváló karjához nem éppen kiváló ész társult. „Nem sikerült olyan gyorsan fejlõdnie, mint amennyire mi azt elvártuk volna, vagy szükségünk lett volna rá” – mondta az NFL egyik legjobb cornerbackje. A védõ azonban korrekt maradt és nem osztotta ki nagyon volt irányítóját. Ezt is hozzáfûzte, hogy Russellnek sokat kell még fejlõdnie ahhoz, hogyha még egyszer szeretne bekerülni a profik közé. A CB azt is kiemelte, hogy hisz Russellben, de Jason Campbell megszerzése nagy változásokat fog hozni Oaklandbe.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások