A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
acapella 970×250
Vajdapair-hja-300×300

MAWAE ÁTKA

acapella 640×480

Fotón: Kevin Mawae

Reményei szerint a srácok (mármint az újoncok) megkapták az üzenetet, amit beszéde rejtett – mondta a FOXSports.com-nak az NFLPA egyik vezére. Hétfõn 252 újoncnak tartott beszédet az Újonc Szimpozionon. „Biztos vagyok benne, hogy sokan figyeltek, de biztos vagyok abban is, hogy jellemzõ módon voltak olyanok, akik átaludták a beszédemet” – mondta Mawae. Azonban érdekes, hogy pont egy olyan játékos ad karriervezetési tanácsokat az újoncoknak, aki jelenle a szabadügynökök listáját gyarapítja. Annak ellenére, hogy kiváló centerrõl és valószínûleg jövõbeli Hall of Famerrõl beszélünk jelenleg egyik csapat sem meri megkockáztatni azt, hogy leszerzõdteti a nyolc Pro Bowlon részt vett játékost.

Mawae jelenlegi egyetlen (és fizetés nélküli) munkahelyét jelenleg az NFL Játékosok Szervezete biztosítja. Azonban nem csak ez a dolog lehet annak az oka, hogy a centert még nem igazolta le senki.  Nagyon valószínû, hogy kora is kulcsfontosságú szerepet játszik benne, hiszen a játékos jelenleg 39 esztendõs.  Annak ellenére, hogy sosem volt igazi vezértípus, az vitathatatlan, hogy a megszerzett tapasztalatokkal a háta mögött nagy segítség lehetne az újoncok számára – feltéve, ha egy csapat rászánja magát, hogy szerzõdést ajánljon neki.

Írta: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások