A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_970x90_CM
M-gel 300*300

VICK MÉGIS BAJBAN VAN?

finn wellness 640*360

Fotón: Michael Vick QB, Philadelphia Eagles

A Philadelphia Daily News egyik riportjában azt olvashatjuk, hogy a Virginia Beach-i rendõrség újból fokozott figyelmet szentel az Eagles jelenlegi másodhegedûs irányítójának. Egyáltalán nem jó hír, fõleg a börtönviselt irányító számára, hiszen a legutóbbi fejlemények és hírek azt mutatták, hogy ott sem volt a lövöldözésnél. Mint arról mi is hírt adtunk, Vick állítólag három perccel az incidens elõtt távozott a helyszínrõl és semmi köze nincs a késõbb történtekhez. Ezt cáfolja meg az étterem tulajdonosának legutóbbi vallomása, melyben azt állítja, hogy az irányító a lövöldözés után távozott. Vick szövetségi felügyelõ tisztje, Per Hayes is vizsgálódik az ügyben. Annak ellenére, hogy olyan egyértelmû bizonyítékot kell találni, amely Vick bûnösségét erõsíti meg, a nyomozás más dolgokat is vizsgál. Ugyanis a jelenlegi állaspont szerint a vizsgálódásnak az is célja, hogy megvizsgálja azt, hogy Vick esetleg nem szegett-e meg a kutyaviadalok miatt kiszabott próbaideje alatt törvényeket, de akkor is bajba kerülhet, ha kiderül, hogy bármilyen szinten hozzájárult a Phillips által elkövetett tettekhez.

Persze, a „hozzájárult” szó alatt senki sem  a békés asztalnál üldögélést, egy bambi szürcsölgetését és a régi idõkrõl való dumálást érti. Reméljük nem hozott újabb bajt magára Kolb cseréje. Az ügy az elkövetkezendõ napokban várhatóan újabb fejleményekkel fog gazdagodni.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások