A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Lufi 970*250
Finn wellness 300×300

SMITH-T VÁD ALÁ HELYEZTÉK

acapella 640×480

A Cleveland Browns-ban játszó Robaire Smith november 6-án repült volna Filntbõl a Georgia állambeli Atlantába, mikor a poggyászok átvilágításánál rátaláltak a fegyverére. Mikor kérdõre vonták a játékost azt mondta, hogy elfelejtkezett a 5,7 kaliberes Belgium típusú fegyverérõl, melynek tárjában 15-17 töltény volt. A vád Smith ellen azt fogja hangsúlyozni, hogy Smith birtokában volt a fegyver egy közlekedési repülõtér „steril” területén. Ha elítélik akár maximum egy évnyi börtönbüntetést és 1000 dollár pénzbírságot kaphat. A defensive end ügyvédje, Frank J. Manley azt nyilatkozta, hogy a Nemzeti Futball Liga tudomására hozták az ügyet és a liga tisztában a részletekkel és már folyamatban van a játékos elleni eljárás az NFL részérõl is. Smith már tíz éve játszik a profik között, utolsó három szezonját pedig a Cleveland Browns-ban töltötte, ahol most új rezsim kezdõdik Mike Holmgren és Eric Mangini vezetésével. Korábban még két csapatnál fordult meg a játékos, mind a Tennessee Titans-l, mind pedig a Houston Texans-tól elküldték.  

A Browns berkeing belül nem újdonság a fegyvertartási probléma, hiszen Shaun Rogers-nek, Smith csapattársának is hasonló gondokkal kellett szembesülni még az év elején. Rogers-t április 1-jén tartóztatták le a clevelandi Hopkins Nemzetközi Repülõtéren, mert az õ kézipoggyászában is töltött fegyvert találtak. Az õ ügyében egyelõre még nincsenek fejleménynek.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások