A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

QB A PÁCBAN

finn wellness 640*360

Fotón: Chris Simms QB, Tennessee Titans

Tegnap korán reggel New Yorkban tartóztatták le a rendõrök Chris Simms-t, aki a Tennessee Titans egyik irányítója és Phil Simms (volt New York Giants irányító) fia. A 29 esztendõs egy közúti ellenõrzés során bukott le, mikkor a rendõrök megállították. A nypost.com híradása szerint a fiatal QB egy 2009-es évjáratú Mercedes Benzt vezetett és mikor letekerte az ablakot sûrû füst áradt ki a kocsiból. Bevallotta a biztos uraknak, hogy korábban marijuanát szívott a kocsiban – nem mintha bármi értelme is lett volna tagadni a dolgot, hiszen annyira látszottak rajta a drog hatásai, hogy egyértelmû volt a helyzet. Szemei vérben voltak és arca ki volt pirulva  – nem csoda, hogy a rendõrök õrizetbe vették. Az irányító az egész délelõttöt a rendõrségen töltötte, arra várva, hogy elkészüljenek a papírmunkával. Azt egyelõre nem tudni, hogy a vád milyen büntetést szeretne kiosztani az irányítóra.

Azt azonba nyugodtan kijelenthetjük, hogy viselkedése nem méltó édesapjához, aki hajdan Super Bowl MVP, valamint Denver Broncos és New York Giants irányító is volt. Az ifjabbik Simms 2005-ben még a Tampa Bay Buccaneers kezdõ QB-ja volt, azonban azóta pályafutása mélyrepülésben van. Áprilisban írt alá egy egy évre szóló szerzõdést a Titánokkal. Édesapja jelenleg a CBS csatornánál dolgozik, mint szakértõ.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások