A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Roche 970*250
Becmol 300×300

AGGÓDJANAK A ‘FINS ELLEN JÁTSZÓ IRÁNYÍTÓK!

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Mike Nolan védelmi koordinátor, Miami Dolphins

A tapasztalt profik és heves vérmérsékletû újoncok már pályára léptek és edzettek együtt az eddig megrendezett OTA-kon és edzéseken. Az idei holtszezon alatt Yeremiah Bell, Pro Bowler safety, az újonc safety Reshad Jones és a második profi évére készülõ Chris Clemons, Vontae Davis és Sean Smith  – mindhárman DB-k – vonták magukra a legnagyobb figyelmet a holtszezon edzései alatt. Bell valószínûleg hasonlóan jó évet fog zárni, mint tavaly, amikor is õ szerezte a csapattagok közül a legtöbb szerelést. Mindeközben Davis és Smith azt próbálja meg bizonyítani, hogy az újoncként nyújtott teljesítményük nem csak a szerencsének volt köszönhetõ. A free safety kezdõ posztjára pedig ketten vetettek szemet: Jones és Clemons, így várhatóan kettejük közül kerül majd valaki Bell mellé a védelem egyik leghátsó bástyájaként. Azonban van még egy játékos, akirõl nem szóltunk még. Tyron Culver 2008-ban szabadügynökként került a csapathoz és a tavalyi szezonban 32 szerelést jegyezhettünk fel a neve mellé, de sajnos egyetlen safety-t és sacket  sem sikerült szereznie, viszont egyszer lehalászta a levegõbõl az elkapó felé szálló tojáslabdát és 23 yardon keresztül cipelt magával a végzóna felé. A holtszezon alatti teljesítményének alapján elmondhatjuk, hogy sok más játékos mellett benne is nagy potenciál lakozik és a tavalyi elõszezonban produkált játéka miatt a Dolphins vezetõsége meghosszabbította a már megkötött szerzõdésüket. Culver tapasztalt és sokoldalú játékos, ami nagyban segítheti Tony Sparano-t és az újonnan Miami-ba került Mike Nolant abban, hogy egy igazán minõségi passzvédelmet hozzanak össze a 2010-es szezonra. Ha sikerült megtalálni a megfelelõ embereket és stratégiákat, akkor biztos, hogy egy ütõs védelmet fogunk a pályán látni a Delfinek részérõl.

A passzvédelem pedig csak akkor lehet sikeres, ha a passz-siettetés is az. Így nem csak a defensive backekre, hanem a védõfalban játszókra és a linebackerekre is nagy szerep hárul. Hiába vannak kitûnõ képességekkel megáldott játékosok a secondary-ban, ha az ellenfél irányítójának van ideje megfelelõ szélpontot találni egy elkapó vagy tight end személyében.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások