A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
Henkel 970*250
Polacsek 300*300

MOORE LESZ A FÕPÁRDUC (?)

Acapella 640×480

Fotón: Matt Moore QB, Carolina Panthers

Március 15-én indult el a Carolina Panthers holtszezonbeli program- és eseménysorozata. Attól a naptól kezdve minden reggel elsõként egy Ford terepjáró kanyarodik be a charlotte-i stadion parkolójába. Az autó pedig Matt Moore, a Panthers egyik reménységének a tulajdona, aki ezzel próbált meg saját magának és a többieknek felállítani egy mércét a holtszezon során. Tisztában van vele, hogy keményen kell dolgoznia ahhoz, hogy komolyabb fejlõdést mutasson és ehhez nem lustálkodásra van szükség, hanem reggeltõ estig való tanulásra és némi elhivatottságra. A jelenlegi álláspont szerint Moore lesz a Párducok kezdõ irányítója, és úgy tûnik, hogy srác tisztában van a rá háruló feladatokkal. Nyilatkozataiban többször és többféleképpen is kiemelte, hogy nagyon szereti azokat a dolgokat, amik egy elsõ számú irányító szerepével járnak és többen is úgy látják, hogy talán õ veheti át Delhomme által hátrahagyott örökséget. Szép örökségnek tûnik ez a csapat attól függetlenül, hogy kicsit megkopott a fénye az utóbbi két szezon során. Az idei holtszezonban a védelem egyik motorja, Julius Peppers is olajra lépett, Smith eltörte a karját. A megfigyelõk szerint Moore végtelen elhivatottsággal és kedvvel játszik és tanul minden nap. Az edzések során arra is fény derült, hogy igazán mozgékony, ami hálás dolog, ha szorult helyzetbe került; valamint elég erõs a karja ahhoz, hogy zsebbõl, vagy abból kifordulva nagyon hosszú passzokat adjon.

Kétségtelen, hogy holtszezon alatt nagy feladat vár még Moore-ra, de érzésem szerint õ lehet Fox embere. Ha át tudja venni a Párducok vezetését, akkor újra számolni kell majd a többi csapatnak a charlotte-i gárdával.

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások