A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
linea 970×550
Henkel 970*250
Vajdapair-hja-300×300

MENNYIRE LESZ VASTAG AZ A SZERZÕDÉS?

Acapella 640×480

Fotón: Sam Bradford QB, St. Louis Rams

Az áprilisi draft óta alig több, mint két hónap alatt nem történt számottevõ elõrelépés a St. Louis Rams és kiválasztottjuk, Bradford között a szerzõdésügyben. Pár hét és elindulnak az edzõtáborok, és korábban Bradford azt nyilatkozta, hogy szeretne aláírni a csapathoz még az edzések megkezdése elõtt. Arra mérget vehetünk, hogy a Kosok új franchise irányítójának nem lesznek anyagi gondjai az elkövetkezendõ éveiben, és õ is bizakodóan tekint elõre. Mivel nem érzi magát annyira járatosnak a pénzügyi világban, apja pénzügyi tanácsadójára bízta magát. A tanácsadó igen sikeres karriert tudhat magáénak a biztosítási szférában. Az újonc elmondása szerint édesapja is nagyon sokat segít neki, így kevesebb gonddal kell foglalkoznia. A napokban megrendezett újoncok számára szervezett gyûlésen (Rookie Symposium) Roger Goodell, a Nemzeti Futball Liga fõbiztosa is felszólalt, valamint az ifjoncok pénzügyi tanácsokat is kaphattak, illetve kérdhettek a jelenlévõktõl.

A jelenlegi spekulációk szerint ha Bradford aláír a St. Louis-i gárdához, akkor nagyjából garantált 50 millió dollár körül összeg fogja ütni a markát. Azonban ebbõl még lejön az ügynök tiszteletdíja és egyéb kötelezettségeket is teljesíteni kell, így az újoncnak körülbelül 25 millió marad tisztán. Bradford tisztában van vele, hogy nem szabad elkövetnie azokat a hibákat, mint Michael Vick és Mark Brunell , akik gyakorlatilag csõd közelbe kerültek.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások