A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Linea 970*250
Köki 300*300

FELFÜGGESZTÉS VESZÉLYE A „BOLTS”-NÁL?

Acapella 640×480

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Közeledik a szezon kezdete, és ezzel együtt egyre több felfüggesztést is oszt ki a Nemzeti Futball Liga fõembere, Roger Goodell. Big Bent 4-6 találkozóra tiltotta el, szóba került, hogy talán Vince Young is bûnhõdni fog, a legújabb áldozat pedig Vincent Jackson lehet. Az elkapónak egyáltalán nem jön kapóra az eltiltás lehetõsége, hiszen új szerzõdést próbál kicsikarni csapatától, de mint nyilvánvaló egy csapat sem szeret dollármilliókat ölni olyan játékosokba akik kényszerbõl (nem sérülés miatt) hagynak ki alapszakaszbeli meccseket. Érthetõ okokból a lehetséges felfüggesztés hírét nem verte nagydobra sem a WR sem pedig a San Diego Chargers. Az információ mégis nagyvilág tudomására jutott. A hírt valószínûleg egy olyan csapat bennfentese szivárogtatta ki, amely nagyon érdeklõdik az elkapó iránt. Korábban hírt adtunk már arról, hogy számos csapat – köztük a Chicago Bears és a Seattle Seahawks is – érdeklõdik a kiváló elkapó iránt. Az eltiltást várhatóan azért fogja kapni, mert a rendõrök többször is nyakon csípték, miközben ittasan vezette autóját.

2007-ben hasonló okok miatt függesztették fel Jared Allent, aki akkor még a Kansas City Chiefs tagja volt. Allen eredetileg négy meccset hagyott volna ki, de késõbb megfelezték büntetését.

Fordította: Szûcs Gergõ

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások