A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Praktiker 970*250
Praktiker 300*300

VINCENT JACKSON UDVARLÓI

acapella 640×480

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Jackson, az elégedetlen korlátozott szabadügynök, aki a tenderét sem írta alá, és a holtszezon edzésein, minicampjein sem vett részt, állítólag a cserélhetõ játékosok listáján van, és a The San Diego Union-Tribune szerint a Seattle Seahawks és a Washington Redskins is érdeklõdik. Ha ezek közül bármelyik, vagy bármelyik másik csapat akarja Jacksont, nem fogják olcsón megkapni. Az érte kért ár igencsak meredek lesz (magas draft pickek és/vagy játékosok), de új csapata hosszú távú szerzõdést is kell, hogy adjon az elkapónak, aki pár dollárral többet szeretne kapni, mint a Miami Dolphins WR-je, Brandon Marshall, aki 4 éves, 47,5 milliós kontraktust kötött, miután a Denver Broncos két 2. körös picket kapott a fürge elkapóért. Akárcsak Marshall, Jackson is nem kívánatos csomaggal jár. San Diegóban töltött ideje alatt két, ittas vezetés miatt történt letartóztatás csúfítja el. Februárban a második alkalommal bûnösnek vallotta magát, és bárhol is játsszon idén õsszel, valószínûleg Roger Goodell fel fogja függeszteni néhány meccsre a liga viselkedési szabályainak megsértése miatt.

A tavalyi szezonban Jackson karriercsúcsot döntött, 68 elkapásból 1.167 yardot és 9 TD-t szerzett, hozzásegítve Philip Rivers irányítót és csapattársait a 13-3-as mutatóhoz. Februárban a legmagasabb tender ajánlatot kapta a korlátozott szabadügynök, aki a 6. szezonját kezdi: egy évre 3,268 millió dollárt ajánlottak neki, ha valamelyik csapat el akarta volna vinni, 1. és 3. körös draft pickekkel kellett volna kompenzálnia.

Marcus McNeillnek, a Chargers offensive tackle-jének, aki szintén korlátozott szabadügynök, hasonló üzletet ajánlottak. McNeill és Jackson is bojkottálták a csapat holtszezonját, beleértve a kötelezõ minicampet is. Azzal fenyegetõztek, hogy kihagyják az edzõtábort is, és ha kell, akár a következõ 10. játékhetéig távol maradnak. Ez a határidõ ugyanis, amikor egy játékosnak be kell szállni a játékba, hogy pénzt kaphasson az aktuális szezonra. Amikor a június 14-i határidõig egyikük sem írta alá a tendert, A.J. Smith követte a liga iránymutatását, és csökkentette az ajánlatok összegét, mindkét játékosnak 600.000 dollár körüli összeget adna 2010-ben.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások