A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
mgel 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

TENNESSEE KILYUKADT

acapella 640×480

Fotón: LP Field

A lyuk a stadion vízparthoz közeli felénél, a csapat irodái és a parkolók között a májusi áradások után néhány nappal jelent meg, mondta Robbie Bohren, a csapat sajtókapcsolatokért felelõs igazgatója kedden. A víznyelõ kb. 1-1,5 méter mély és 6-9 méter széles. Bohren elmondta: „Majdnem két hónap telt el, amióta felbukkant, és a Metro Watertõl kapunk útmutatást azzal kapcsolatban, hogyan lehet megjavítani a dolgot. Nem jelent veszélyt a stadionba jövõ rajongók számára, és jelenleg a mérete sem növekszik, szóval csak egy végsõ megoldást kell találni.” Röviddel azután, hogy megnyílt a föld, Bohren elmondta, a területet elkerítették, és letakarták egy zöld vászonponyvával: „A Metro Water nem keltette azt a benyomást bennünk, hogy ez egy széles körben elõforduló probléma lenne. Úgy tûnik ez egy egyedülálló eset.”

A májusi áradások során az LP Field becslések szerint mintegy 3 millió dolláros károkat szenvedett. Kedden bejelentették, szerkezeti károk nem keletkeztek, inkább villamossági-, és szépséghibák voltak a jellemzõk, amikre kiterjedt az épület biztosítása. Az LP Fieldet 1999-ben adták át, akkor még Adelphia Coliseum néven. A város közpénzbõl építette a 292 millió dolláros stadiont.

A májusi áradások óta más víznyelõk is kialakultak az államban. A legnagyobb a 24-es államok közötti úton, Groundy megyében bukkant fel május 18-án. Az állam Közlekedési Minisztériumának dolgozói 7,5 méter mélyre, 12 méter szélesre és 5 méter hosszúra becsülték a méreteit. Akárcsak az LP Fieldnél található gödröt, ezt is vízátfolyás okozta.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások