A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
EfEf 970*250
Polacsek 300*300

GORILLÁK ÉS KORONÁZÓK

Acapella 640×480

Külön-külön igen nehézkes lett volna indulnia a feleknek, mind játékoslétszámban, mind az anyagiakban nagy könnyebbség a közös nevezés. Ráadásul a viszonylag kis távolság miatt a rendszeres közös edzések is megoldhatóak, így jó lehetõségünk van a különbözõ csapatokban edzõ játékosok összecsiszolására is.

A csapat Fejér Juniors fantázianévvel fut majd, a jelek szerint 30 fõnél több játékossal áll majd ki a mérkõzésekre a Fejér megyei alakulat. Több felnõtt csapatban is szerepet kapó játékos erõsíti majd a keretet mindkét fél részérõl, akik mellett számos tehetséges elsõ szereplésére készülõ fiatal is lehetõséget kap majd a bizonyításra.

A Gorillák futásra alapozott játéka és a Koronázók passzorientált támadásai jó alapot adnak a változatos játékhívásra. A cél nem lehet más mint a bajnoki cím, melynek eléréshez még számos adminisztratív teendõ és rengeteg edzés szükséges, de bízunk a sikeres együttmûködésben.

Még nem késõ csatlakozni a Gorillaz fiataljaihoz, minden 15. évét már betöltött játékos nevezhetõ a junior bajnokságba. Az edzések nyáron sem szünetelnek, így aki kedvet kap az amerikaifocihoz és idõben jelentkezik, még jó eséllyel pályára léphet a 2010-es bajnokságban is.

Junior edzéseinket hétfõn és pénteken tartjuk 16:30-tól a RADAR-ban, már elsõ alkalommal is bekapcsolódhat bárki a munkába, csupán a tréninghez megfelelõ ruházat és némi kitartás szükséges.

Információ: Bachrathy Kornél 0620/333-7388

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások