A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Becmol 970*250
Vajdapair-hja-300×300

ÖSSZEÁLL A BILLS VÉDELME

Acapella 640×480

Fotón: Terrence McGee CB, Buffalo Bills

Míg a védelem 2009-ben volt fent és lent is, az egység jól teljesített a passzok ellen. A Bills az engedett yardok (2.948)tekintetében a 2. lett, ellenük 56,8 %-os pontossággal passzoltak, ezzel a harmadikok lettek, INT-ek (28) tekintetében szintén a dobogó 3. fokán állhattak. Ezt nagyrészt Jairus Byrdnek, az újoncnak safety-nek köszönhetik, aki egymaga 9-szer szedte le az ellenfél irányítójának passzát. Az elvárások idén még nagyobbak lehetnek, hiszen a secondary egyik vezéregyénisége azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját.

Terrence McGee cornerbacknek tavaly több különálló sérüléssel is bajlódnia kellett. Elõször egy térdsérülés gátolta a munkában a szezon közepén, majd a válla sérült meg súlyosan, elszakadt a bicepsze, és porcsérülése is volt, így decemberben idõ elõtt fejezte be az idényt. Miután véget ért a megviselt korszaka, McGee eddig derûlátó a felépülésével kapcsolatban: „Nem tartok ott, ahol szeretnék, vagy ahol kellene. De határozottan jól haladok a két mûtétem óta. Minden nap igyekszem javulni.” Miután a 13. játékhéten térdmûtétje után a New York Jets elleni meccsen visszatért, a 15. héten McGee a szezon hátralévõ részére kidõlt, aminek a New England elkapójával, Randy Moss-szal történt ütközése az oka. Elmondása szerint igen lehangoló volt újra a sérültlistára kerülni ilyen hamar a térdmûtétje után: „Fájdalmas volt, hogy felgyógyultam egy sérülésbõl, játszottam néhány meccsen, majd másvalamim sérült meg. igyekszem felkészülni az idei szezonra, és jobb lenni.”

A holtszezon OTA-edzései során McGee észrevehetõen korlátozva volt a munkavégzésben, napról napra változtatták az általa végezhetõ feladatok számát. Elmondta, a feladatai egyik napra sem voltak kõbe vésve: „Attól függött, hogyan megy a dolog. Az edzõk nézték a gyakorlataimat, figyeltek rám. Határozottan nem így terveztem, de ugyanakkor ez egy jó ügy érdekében történt, hogy készen állhassak az edzõtábor kezdetére.” A Bills OTA-i és minicampjei véget értek, a csapat a július 29-én nyíló edzõtáborra készül, McGee pedig abban reménykedik, amint elkezdõdnek az edzések, többé nem fogják korlátozni a munkában: „Jelenleg semmi okom arra, hogy siettessem a dolgokat. Az edzõtábor valószínûleg hamarabb elkezdõdik, mint ahogy teljesen zöld utat kapok.”

McGee, aki 2005-ben a visszahordások terén végzett munkája miatt a Pro Bowlra is elutazhatott, Buffalóban arról ismert, hogy dinamikus playekre képes. Két, ugyanabban az évben végrehajtott mûtétbõl visszatérve McGee idei fõ céljai egészségének megõrzése, és a régi szint elérése: „Elsõsorban el akarom kerülni a sérüléseket. Ez nehéz ez futballmérkõzésen, de remélhetõleg semmi nem fog távol tartani a meccsektõl. Másodsorban playeket akarok összehozni, és megpróbálok mindenhol hozzájárulni a csapat munkájához, hogy bejussunk a playoffba.”

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások