A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
acapella 300×300

COLON MÁRIS BEFEJEZTE

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

A Steelersnél megerõsítették a sérülés tényét, és azt mondták, a csapat orvosai a kár mértékét próbálják megállapítani. Semmiképp nem hangzik jó, a dolog. Jason La Canfora, az NFL Network munkatársa azt jelentette, Colon ina elszakadt, és ha ezt az MRI is bizonyítja, a tackle-nek a teljes szezont ki kell hagynia, miután mûtétet hajtanak végre rajta.

Lehet, hogy nem Colon a legnagyobb név a Steelersnél, de elvesztése nagy jelentõséggel bírhat egy olyan csapatnál, amelynek meg kell birkóznia azzal is, hogy Roethlisberger a szezon nagy részében nem léphet pályára. Colon zsinórban 50 meccsen volt kezdõ Pittsburghben ez idõ alatt szilárd teljesítményt nyújtott a jobboldali tackle poszton. A támadófal már így is bajban van, miután 2009-ben nehézségeik adódtak, Colon helyettesítése pedig még tovább rontja az esélyeiket arra, hogy az esetleges sérülteket, vagy nem hatékony játékot mutató falembereket cserélgetni tudják.

Jelenleg Trai Essex tûnik a legjobb helyettesítõnek, viszont ha õt kivennék a jobboldali guard posztról, azt jelentené, hogy az újonc Maurkice Pouncey-nak az elsõ naptól kezdõnek kellene lennie. A vele kapcsolatos korai jelentések pozitívak voltak, szóval ez akár még mûködhet is, de a támadófal cserepadja így is megrövidülne. Egy másik lehetõség az lenne, ha a csapaton kívül keresgélnének, és leigazolnának egy veteránt, mint Flozell Adams vagy Levi Jones, hogy Colon hiányát pótolja. Már egyikük sem tudja azt, amit fiatalon, de arra megfelelõek lennének, hogy tartsák a frontot, amíg Pouncey fejlõdik egy kicsit, mielõtt bedobják a mélyvízbe.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások