A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Gancia 970*250
M-gel 300*300

ALKOHOL? SOSE DERÜL KI

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: Chad Jones FS, New York Giants

Az elsõ jelentések szerint a rendõrség igazából nem is végeztetett toxikológiai vizsgálatot Joneson. Shereese Harper, a New Orleans-i Rendõrség szóvivõje elmondta, a helyszínen tartózkodó rendõröknek „nem volt okuk azt feltételezni, hogy alkohol miatt történt a baleset”, ezt állítja Randy Rosetta, védõügyvéd.

Harper viszont a következõket is mondta Rosettának: „Kétfajta tesztet használunk abban az esetben, ha a sofõr életben van, az Intoxilyzer 5000-et és a véralkohol-tesztet. Nyilvánvalóan az alkoholszondát nem használhattuk, mert a sofõrt kórházba kellett szállítani. És amikor a rendõrök a kórházba értek, hogy kérjék a véralkohol-tesztet, a vezetõ már a mûtõben volt, és akkor már túl késõ.”

Jonesnak, akit a Major League Baseball Draftján a Milwaukee Brewers is kiválasztott, nagy utat kell megtennie a teljes felépülésig. Egy napig tartó mûtétre volt szükség, hogy megmentsék bal lábfejét és bokáját. Bal lába több helyen is eltört, de édesapja, Al Jones szerint mindenki reménykedik.

Fordította: Geczõ László

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások