A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
Stihl 970*250
Polacsek 300*300

TRENT WILLIAMS NAGY TERVEI

Acapella 640×480

Fotón: Trent Wiiliams OT, Washington Redskins

Bár úgy tûnik, a szakmai vezetést már meggyõzte képességeirõl, de még erõsen a tanulási fázisban tart a fiatal tehetség. Ezzel együtt készen áll arra, hogy nagyszerû rookie szezont fusson. „El akarom érni a Pro Bowlt. Ez a célom, bár én mindig nagyon magasra teszem a lécet. Ez azért jó, mert ha esetleg nem is teljesíted a céljaidat, még mindig remekül produkciót nyújthatsz” – magyarázta nézeteit Williams. Tegyük hozzá, tervei nem kivitelezhetetlenek, a gárda linebackere, Brian Orakpo tavaly újoncként már eljutott a Pro Bowlra.

A célok megvalósításához az elsõ éves falembernek rengeteg munkára lesz szüksége az edzõtáborban. Az elmúlt években meg lehetett figyelni, hogy több elsõkörös újonc esetében elõfordult, hogy a szerzõdéskötés körüli bizonytalanság miatt elmulasztották az edzõtábor korai szakaszát. Orakpo egy napot, LaRon Landry, a Redskins 2007-es elsõkörös pickje három napot késett a nyári felkészülésrõl. Williams mindenki tudtára adta, mindenképpen a csapattal szeretne lenni a Redskins edzõtáborának július 29-i nyitásakor.

„Nem tudom garantálni, hogy ez így lesz, de azt igen, hogy a csúszás nem lehet több, mint egy nap” – ígérgetett Williams. A helyzetet nem egyszerûsíti, hogy a tackle éppen most váltott ügynököt. Az újoncot ezzel együtt várják vissza a Redskins Parkba már július elején, hogy folytassa a felkészülést a 2010-es idényre. „Nagyon elégedett vagyok Trenttel. Személyében azt kaptuk, amit vártunk, és sokra tartjuk a mentalitását. Nem lesz számára nagy falat az NFL, el fogja érni, amit szeretne” – nyilatkozta játékosára Kyle Shanahan támadó koordinátor.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások