A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
köki 970×550
Köki 970*250
Henkel 300*300

GOODELL ÜZENETE

Acapella 640×480

Fotón: Roger Goodell

Goodell vasárnap közel egy óra hosszan tartotta elõadását annak a 252 újoncnak, aki megjelent a La Costán tartott konferencián. Az eseményre a média képviselõi nem kaptak meghívást, de azt követõen a fõigazgató válaszolt néhány riporter kérdésére. Goodell úgy nyilatkozott sok területet érintettek, egyedül a 2011-es idény elmaradása nem került terítékre. „Én ugyan nyitott voltam a témára, de ezzel kapcsolatosan nem érkeztek kérdések” – magyarázta az NFL elsõ embere.

A szimpóziumot azzal a céllal hívták életre, hogy a liga tanácsokkal lássa el az oda érkezõ fiatal tehetségeket. Goodell a felelõsség kérdésénél utalt Roethlisberger esetére, aki a liga szabályainak megsértése miatt nem léphet pályára az új idény elsõ hat meccsén. Ugyanakkor nem hangzott el senkinek a neve, mert az alapvetõ cél nem a személyeskedés, hanem a rossz példák megvilágítása volt. „Nekem az a feladatom, hogy megvédjem a liga integritását, és biztosítsam a játék biztonságát” – nyilatkozta Goodell.

A fõigazgató felhívta az újoncok figyelmét, hogy immár az élet nagyszínpadán játszanak, ahol rengeteg ember fókuszál a tetteikre. „Meséltem nekik az átmenet kritikus idõszakáról annak érdekében, hogy a ligában jobb emberekké és játékosokká válhassanak” – mondta Goodell. „Ez arról is szólt, hogy fel kell készülniük az életre. A futball nem az egyetlen dolog, és nem is tart örökké. Szerintem vették az üzenetet” – értékelt a fõigazgató.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások