A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
ATENOR23_LAKE11_Banner_970x250_SZZS
Lufi 300*300

CALDWELL KÉSZ A HARCRA

finn wellness 640*360

Fotón: Andre Caldwell WR, Cincinnati Bengals

Jordan Shipley és Dezmon Briscoe most a harmadéves profival Andre Caldwellel küzdhet meg a hármas számú elkapó posztért. Caldwell elmondása szerint kész versenyre kelni a két fiatallal, de nem fogja olcsón adni a bõrét. „A versenyhelyzet mindenkinek jó, mert valamennyiünkbõl kihozza a maximumot. Én úgy tervezem, számomra ez az év a kiugrás éve lesz, és kulcsfigurája kívánok lenni a támadóegységünknek. Szóval, ha harc, legyen harc” – üzent az újoncoknak Caldwell.

Az elkapó a saját játéka fejlesztése érdekében még csapattársától, Chad Ochocincótól is ellesett 1-2 fogást. Ellopta például a 85-östõl annak boxedzésrõl szóló könyve egyik lapját, hogy kipróbálja magán a boksz hatásait. A várt eredmény nem maradt el. „A boxnak köszönhetõen életem legjobb formájában vagyok. Úgy vélem, ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy a következõ idényben letegyek valamit az asztalra. Emellett egy csomót videóztam is, hogy kívülrõl lássam a gyengéimet és az erõsségeimet” – fejtegette Caldwell.

„Úgy érzem, a Bengals-nél töltött évek során rengeteget tanultam az idõsebb játékosoktól. Egy csomó dologban a segítségemre voltak, és már az edzõk is bíznak bennem” – nyilatkozta az elkapó. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy a megbízhatóság terén van hová javulnia, hiszen tavaly több fontos szituációban is elejtett labdákat. „Javítanom kell a hatékonyságomon. Most már a léc igen magasan van, ez a legnagyobb különbség ahhoz képest, hogy mi volt akkor, amikor idekerültem. Csak a Super Bowl gyõzelemmel lennénk elégedettek, és készen állok, hogy ehhez hozzátegyem a magamét” – hangzott el a meglepõ kijelentés.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások