A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
perfectlook 970×550
Heszperidák 970*250
Újház 300*300

FUTÓJÁTÉK EAGLES MÓDRA

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_CM

Fotón: LeSean McCoy RB, Philadelphia Eagles

Az majdnem borítékolható, hogy az Eagles 2010-ben is többször fog a passzjátékhoz nyúlni, mint a futásokhoz. Mióta Andy Reid 1999-ben átvette a fõedzõi stafétabotot, ez valamennyi esztendõben így történt, egyes években még a 60 százalékot is elérte a passzhívások aránya. Ugyanakkor egy rutintalan irányító esetében létkérdés lehet, hogy mennyire képes róla a csapat levenni a terheket, és mennyire képes a futógépezet megfelelõ módon kiegészíteni a karmester játékát.

Ennek megfelelõen aztán némi változások várhatóak a futógépezetben. Leonard Weaver (FB) a tavalyi szezon során karrierje legtöbb futását (70) produkálta, de már most jelezték a számára, hogy ez 2010-ben másképpen lesz. A szakmai vezetés az új idényben blokkolóként és receiverként is igénybe venné szolgálatait, ami egyébiránt nem zavarná a full backet. „Bármit is tervezzen velem Andy Reid, elfogadom a véleményét. Ha szükség lesz rám mint futóra, teszem a dolgom. Ha nem, akkor sem fogok vele vitába szállni.

Az egyértelmûnek tûnik, hogy az Eagles ugyan megszerezte Mike Bellt, illetve draftolta Charles Scottot, az együttes egyes számú futója LeSean McCoy lesz. McCoy valószínûleg csak kevés találkozón fog 20 futás körül produkálni, de a sebessége sokat segíthet a futások hatékonyságán még akkor is, ha a másodéves profi még nem kiforrott játékos. „LeSean nehezen fogható futó. Az ellenfelek meg fogják jegyezni a nevét. Screen passzok és külsõ futások során remekül fog teljesíteni. Ez pedig rendkívül fontos része lesz a támadásainknak” – értékelt Weaver.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások