A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Tesa 970*250
Köki 300*300

A LIONS IS BEFEJEZTE

acapella 640×480

Fotón: Jim Schwartz HC, Detroit Lions

Ugyanakkor Jim Schwartz fõedzõ úgy véli, az eddigiekbõl nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni. „Még nem játszottunk senki ellen. Függetlenül attól, hogy most mit gondolunk, a végsõ döntéseket majd az edzõtáborban és az elõszezonban hozzuk meg. Pillanatnyilag úgy gondolom, hogy csomó mindenben elõreléptünk, de várjunk még az elhamarkodott kijelentésekkel addig, amikor már ténylegesen kompetitív környezetbe kerül a csapat” – osztotta meg gondolatait a tréner.

Azonban vannak tények, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Amikor 2009-ben Martin Mayhew lett a gárda általános menedzsere, fõ célkitûzésként a támadó- és a védõfal megerõsítését határozta meg. Most, két holtszezonnal késõbb, ki lehet jelenteni, hogy a Lions ezen a téren sokat változott. „Való igaz, ha ránézünk a csapatra, szembetûnik, hogy ez a csapat méretben komolyan erõsödött. Ugyanakkor a cornerek és a wideoutok tekintetében is sikerült elõrelépnünk” – nyilatkozta Mayhew.

Az általános menedzser elégedett az egész klubban zajló munkával is. „Ez természetesen nem rólam szól, ezt együtt értük el. Ez egy hosszú út, de még van bõven tennivalónk” – árulta el Mayhew. Most a játékosok és az edzõk egy rövid nyári szabadságra mennek, de valamennyien tudják, gyõzelmek nélkül az egész mit sem ér. „Lehet, hogy eddig jók a mutatóink, de mindenre majd csak a szezonban kapunk választ. Mindenre a gyõzelem/vereség mutató lesz a mérvadó. Márpedig azt szeretnénk, hogy nagy szezonunk legyen” – tette hozzá az általános menedzser.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások