A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
efef 970×550
Praktiker 970*250
Heszperidák 300*300

ÚJABB ROOKIE IGAZOLÁSOK

finn wellness 640*360

Fotón: Dezmon Briscoe WR, Cincinnati Bengals

A Cincinnati pénteken jelentette be, hogy immár soraik között tudhatják a 6. körben választott Dezmon Briscoe, elkapót. A szerzõdésének részleteit nem hozták nyilvánosságra. A 6’ 2” magas, 207 font súlyú játékos az elsõ újonc, akit a Bengals idén leigazolt. Brisco a Kansas-i egyetemen töltött három szezonja alatt nem kevesebb, mint 3 240 yardot és 31 TD-t szerzett. Nolan Nawrocki szerint a WR-nek biztos kezei és jó futásai vannak, amivel a West Coast offense-be illik leginkább.

Miamiban két fiatallal is megállapodásra jutottak a tegnapi nap folyamán. Az 5. körös CB-vel, Nolan Carroll-lal és a 7. körben érkezõ ILB-vel, Austin Spitlerrel. Szerzõdésük részleteit szintén nem hozták nyilvánosságra, bár a South Florida Sentinel szerint Spitler 4 évre, 1,83 milliós alapfizetésért írt alá a Delfinekhez. A Pro Football Weekly 2010-es draft elemzõje, Nolan Nawrocki azt írta Carroll-ról, hogy bár méreteit és robbanékonyságát nézve a kezdõjátékosok között lenne a helye, még van mit fejlõdnie a labdakezelés terén és a CB posztba is jobban bele kell tanulnia.

A Detroiti klub a 4. körben elhozott Jason Fox, OT-vel állapodott meg, akivel valószínûleg a kulcsfontosságú LT pozíciót akarja bebiztosítani a csapat. Nawrocki szerint Fox sohasem lesz igazi bulldózer, de megvan a megfelelõ mérete és atletikussága ahhoz, hogy jó blokkoló legyen.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások