A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
M-gel 970-250
Újház 300*300

NEHÉZ DOLGA LESZ DAVIS-NEK

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Craig Davis WR, San Diego Chargers

Az elkapó, eddigi három szezonja alatt mindössze 299 yardot és egy touchdownt szerzett (30 passzból). Az idei holtszezonban azonban újra nagy lett a felhajtás a San Diego elkapói körül, ugyanis Davis ismételten csillogott a csapat OTÁ-in és minicampjén, egyik elképesztõ labdaszerzést a másik után bemutatva. Még valószínûleg túl korai lenne kijelenteni, hogy ez lesz az a szezon, ahol a WR berobban a köztudatba, azért van némi esély rá. Davis-nek lenyûgözõt kell alakítania a training campen ahhoz, hogy biztosítsa helyét a csapatban.

Kezdõként csupán egyszer tudott pályára lépni és tavaly is csak egyszer volt az aktív játékosállomány tagja. Leginkább sérülései vethetnek gátat sikerének, ugyanis mióta a profik között játszik mindig nehézséget okozott az egész idény alatt egészségesnek maradnia. Bár Vincent Jackson minden bizonnyal kihagyja az edzéseket, még így is gondot jelenthet Davis-nek a pálya közelébe kerülni, fõleg, miután a klub leigazolta a szabadügynök veteránt, Josh Reedet.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások