A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Henkel 970*250
Stihl 300*300

LYNCH A JETS-SZEL FOG JÁTSZANI

finn wellness 640*360

Fotón: Marshawn Lynch RB, Buffalo Bills

Az, hogy a Bills legtöbb holtszezonbeli programján nem jelent meg, ráadásul visszacsúszott a harmadik helyre a futók között, magáért beszél. Ha viszont tettei mégis kétséget hagynának a csapat vezetõiben, akkor a Bills egyik csoport riválisáról tett néhány megjegyzése már minden kétséget kizáróan bizonyítja Lynch távozási szándékát. Ugyanis a csütörtöki edzés után Lynch nem saját klubjáról, hanem a New York Jets-rõl áradozott. „Valószínûleg nem nekem kéne ezt mondanom, de már alig várom, hogy láthassam a Jets gépezetét mûködés közben. Tényleg alig várom már” – mondta Lynch az ESPN riporterének.

Bár a Jets-nek jelenleg futóra van a legkevésbé szüksége, Lynch mégis azt tervezi, hogy õ fogja hátán vinni a csapatot. Legalábbis a legújabb Madden játékban. „Nem kérdés, hogy ez lesz az a csapat, amivel végigviszem majd a játékot” – mondta az RB.

Lynch végül saját csapatát is ajánlgatta egy kicsit, miután úgy gondolta eleget dicsérte már csapata riválisát.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások