A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
Köki 970*250
Stihl 300*300

AZ ELSÕ LÉPÉS A SIKER FELÉ

acapella 640×480

Fotón: Patrick Robinson CB, New Orleans Saints

Akkor még nagyon úgy tûnt, hogy Robinson nehéz idõk elé néz, ha még 2010-ben a pályára akar lépni, mivel az arany-fekete gárda szélsõ védõkbõl meglehetõsen jól állt. Bár az elsõ kör legvégén választott újoncnak a bevált forgatókönyv szerint tényleg csak statisztaszerephez kéne jutnia legelsõ évében, az ezidáig CB-ként ügyködõ Malcolm Jenkins free safety-vé válása talán épp elég helyet szabadít majd fel ahhoz, hogy a fiatal játékos beférjen legalább a cserecsapatba. Ezzel máris megnyílik elõtte az út, hogy megmutathassa magát a pályán, mondjuk a speciális egységben, vagy akár a védelemben is néhány play erejéig.

Ugyan Robinson eddig csak a zárt OTÁ-kon és minicampeken vett részt, elõzetes jelentések szerint szépen teljesített. Az, hogy a New Orleans a következõ szezonban milyen jövõt szán a CB-nek, majd csak akkor derül ki, amikor már elindulnak a július végi edzõtáborok. A Saint vezetõsége valószínûleg Jabari Greert és Tracy Portert teszi majd a kezdõposztra, így Robinson – Randall Gay-jel együtt – marad a cserék között.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások