A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Gancia 970×550
Stihl 970*250
Roche 300*300

ÁLLTA A SZAVÁT A PATS

finn wellness 640*360

Fotón: Gary Guyton ILB, New England Patriots

Bár a játékos exkluzív jogait tartalmazó tendere 470 ezer dollárt hozott volna neki egyetlen év alatt, a csapat mégis úgy döntött, hogy 2 éves szerzõdést ajánl neki, mellyel idén 505 ezer dollárra, jövõre pedig kereken 1 millióra jogosult. Mindezt egy 650 ezer dolláros aláírási bónusz teszi még vonzóbbá.

Guyton tavaly kezdte második idényét az NFL-ben és máris 85 szerelést szedett össze. Ezzel a liga harmadik legmagasabb, úgynevezett teljesítményalapú fizetését szerezte meg, ami 349 437 dollárt jelentett.

Guyton ügynöke, Richard Kopelman így nyilatkozott az újságnak: „Teljesen le vagyunk nyûgözve a Patriots ajánlatától. Fantasztikus. Gary nagyon keményen dolgozott és ezt tudták õk is. Beszélgettünk már velük, hogy jó lenne, ha még idén tudnának valamit tenni Gary-ért. Azt mondták, úgy lesz és állták is a szavukat, ami tényleg fantasztikus.”

A fiatal LB tavaly minden meccsen kezdõként szerepelt, bár idén erõs versenyre számíthat a bostoni klub 2. körösétõl, Brandon Spikes-tól.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások