A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
Újház 970*250
Perfect look 300*300

REMÉNYKEDNEK TAMPÁBAN

Acapella 640×480

Fotón: Donald Penn LT, Tampa Bay Buccaneers

Ezzel viszont eléggé bizonytalan helyzetbe kerül csapatának egyik kulcsfontosságú pozíciója. Ugyan a baloldali tackle eddig 44 egymást követõ mérkõzésen kezdett és a lehetõ legmagasabb tenderajánlatra jogosult, a Penn és a Bucs közötti helyzet épp annyira kilátástalan, mint amennyire ismerõs. A veterán LT ugyanis szintén hosszútávra szeretné magát a csapathoz kötni.

Mark Dominik igazgató viszont nem hajlandó ilyen ajánlatra, sõt a játékos 2009-es szezon alatt felszedett néhány kilóját is rossz szemmel nézte. Raheem Morris edzõ elmondta, hogy véleménye szerint Penn megjelenik majd az edzéseken. A játékost, hiányzása alatt a másodéves Demar Dotson helyettesítette, akin tisztán látszott, hogy még nem áll készen a kezdõcsapatban való szereplésre. Arra a kérdésre, hogy a Tampa Bay-nek szüksége van-e Pennre, a gárda irányítója, Josh Freeman a következõt válaszolta: „Ha valaki megsérül és szükség van valaki másra, hogy helyettesítse, akkor a szezon is veszélybe kerül. Szerintem Donald Penn borzasztó sokat jelent ennek a csapatnak és ezt õ is tudja. Ugyanakkor törõdnie kell a saját érdekeivel is. Természetesen a köreinkben akarom tudni Donaldot. Azt akarom, hogy visszatérjen közénk, de tudom, hogy elõtte el fogja simítani a dolog üzleti részét.”

Jelentések szerint Penn máris leadott 35 fontot és nemcsak csapattársaival tartja a kapcsolatot, de a Buccaneers szurkolóinak rendezett június 19-i fesztiválon is részt vesz majd, amibõl méltán következtethetünk arra, hogy a klub és az tackle kezdenek dûlõre jutni.

„Ha már elintézte dolgait és eljön az idõ, hogy visszajöjjön közénk, tudom, hogy mindent belead majd. Egyáltalán nem aggódom Donald miatt. Tudom, hogy azt tartja szem elõtt, ami jó neki és jó a csapatnak is” – mondta Freeman.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások