A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
lufi 970×550
Tesa 970*250
Linea 300*300

KEMÉNY CSATA VÁRHATÓ A PACKERS-NÉL

Acapella 640×480

Fotón: Atari Bigby SS, Green Bay Packers

Ha megtörténik a megállapodás és Bigby félreteszi szerzõdésével kapcsolatos problémáit, még akkor is jócskán meg kell majd dolgoznia a pénzéért, mivel a 3. körben választott Morgan Burnett már eddigi, holtszezonbeli teljesítménye után is meglehetõsen kedvezõ értékeléseket kapott. A 6’ 1” magasságú és 209 font súlyú újonc ráadásul magasabb és gyorsabb is mint Bigby, sõt nagyszerû elkapói vénával rendelkezik, amivel rendszeresen el is kápráztatta a Georgia Tech szurkolóit. Burnett legfigyelemreméltóbb tulajdonsága mégis az, ahogyan a legkisebb nehézségek nélkül képes beilleszkedni Dom Capers, a sajtfejû védõk koordinátorának kicsit sem egyszerû rendszerébe. Emellett Nick Collins, free safety-vel is könnyedén össze tud dolgozni, megtartva a védelmi hálót.

Bár az újonc is van olyan erõteljes játékos, mint Bigby, akárcsak a legtöbb fiatal játékos esetében, Burnett páncélzatán is megtalálhatjuk a rést. Ha viszont javítani tud bizonytalan szerelésén a hátralévõ rövidke idõ alatt, Bigby-nek nem lesz egyszerû dolga, hogy megtartsa kezdõposztját.

Fordította: Papp Gábor

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások