A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
praktiker 970×550
M-gel 970-250
Finn wellness 300×300

CONLEY MÁSODSZOR

Acapella 640×480

Fotón: T. J. Conley P, New York Jets

Conley úgy érzi, hogy egy évvel idõsebben és bölcsebben eséllyel veheti fel a harcot a Jets jelenlegi puntere, Steve Weatherford ellenében. „Az elsõ hetekben arra koncentráltam, hogy formába hozzam kissé berozsdásodott testemet, de egyre inkább képes vagyok megmutatni, mit is tudok valójában. Már egész jó puntokat rúgtam az elmúlt napokban” – lelkendezett a fiatal játékos. És hogy mi történt tavaly? Az Idahóból New Yorkba költözés, vagy netán az ösztöndíjról áttérés a fizetési csekkre volt a probléma gyökere?

„2009-ben kiváló lehetõséget kaptam. Az NFL azonban más mentalitást követel, mint azt korábban megszokhattam. Nem álltam erre készen, nem tudtam akklimatizálódni. Most azonban úgy vélem, minden rendben van” – nyilatkozta Conley. Mike Westhoff special team koordinátor és Rex Ryan fõedzõ eddig elégedettek a visszatérõ fiatallal. „A srácban benne van a potenciál, hogy a ligában rúghasson. Viszonylag kevés újonc punter kerül az NFL-be, de Conley részérõl a megvan a tehetség. A többit majd meglátjuk” – mondta Ryan.

Conley tavalyi balsikerét követõen nem csüggedt, minden megtett azért, hogy formában maradhasson. Aki viszont azt gondolja, hogy a vetélytárs Weatherforddal nincs jó viszonyban, nagyot téved. „Steve remek srác, szoktunk együtt lógni. Nem úgy gondoljuk, hogy egymás ellen vetélkedünk, hanem úgy, hogy saját magunkkal csatázunk. Mindketten tudjuk, ha jól teljesítjük, meg fogjuk kapni az állást” – magyarázta Conley.

A punterre az edzõtábor elõtt még komoly magánéletbeli kihívások várnak, hiszen július 11-én fogad örök hûséget egyetemi szerelmének, a magasugró Tassie Souhradának. „Nagy esküvõre készülünk Montanában. Lesz templomi ceremónia, majd utána egy nagy buli. Kb. 400 ember részvételére számítunk. Mindkettõnknek elég nagy a családja, így hatalmas tömegre és ünnepségre lehet készülni” – nyilatkozta a punter.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások