A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
Praktiker 300*300

BULGER BALTIMORE-BA KÖLTÖZIK

Acapella 640×480

A megállapodás akkor lehet végleges, ha a 33 éves irányító sikerrel esik át az orvosi vizsgálatokon. Bulger eddig 9 évet szolgált a ligában, valamennyi a Rams színeiben. A kétszeres Pro Bowler tavaly mindössze 9 meccsen lépett pályára, majd a szezon számára december 26-án ért véget, amikor bal sípcsontja eltört. A kontraktus aláírásával Bulger lesz a legrutinosabb irányító a Ravens keretében, így valószínûnek tûnik, hogy Flacco mögött õ lesz az elsõ aki kisebb szerepeket kaphat.

Bulger karrierje során eddig 95 alkalommal kezdett, ami óriási rutinnal ruházza õt fel a vetélytársakkal szemben, akik közül John Beck 4, Troy Smith mindössze 2 kezdést tud felmutatni. Ugyanakkor az is sokatmondó adat, hogy Joe Flacco az elmúlt két idény valamennyi találkozóján elsõ számú irányítóként szerepelt.

Bulger a St. Louis csapatában egész pályafutását tekintve 62,1 százalékos pontosság mellett 22.814 yardot passzolt, ami 122 touchdownhoz és 93 interceptionhöz vezetett. 2007-ben még hat évre szóló kontraktust írt alá a Rams-nél, de az idei draft követõen elengedték, mivel a vezetés egyértelmûvé tette, hogy az újonc Sam Bradford lesz a Kosok egyes számú karmestere. Bulger St. Louis-ban a stafétabotot Kurt Warnertõl vette át 2003-ban, és teljesítményével 2004-ben és 2006-ban is Pro Bowlig jutott. A 33 éves játékos eddig 27 olyan összecsapást produkált, amikor elérte a 300 passzolt yardot.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások