A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
polacsek 970×550
Stihl 970*250
Vajdapair-hja-300×300

A KÉT WILLIAMS MEGÚSZHATJA

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

A minnesotai Hennepin megyei bíróság még május 6-án megállapította, hogy az NFL megsértette az érintett játékosok jogait azzal, hogy nem tájékoztatta õket a pozitív doppingtesztjükrõl. A jogi szakértõk ezzel egyidejûleg azt is kimondták, hogy a két védõ ezzel nem szenvedett semmiféle sérelmet. A bíróság ugyanakkor úgy döntött, hogy a két Williams felfüggesztése az ügy lezárásáig érvényben marad, így bizonytalan volt, hogy a lila-fehérek falemberei mikor térhetnek vissza a pályára.

Pat és Kevin Williams még 2008 decemberében akadt fel a rostán, amikor kiderült, hogy az edzõtáborban súlyvesztés céljából StarCaps pirulákat vettek be. Az említett szer bumetanide tartalmú, amely a szteroidok családjába sorolandó. Ennek megfelelõen a készítmény az NFL tiltólistáján is megtalálható, bár a játékosok elmondták, nem volt arról tudomásuk, hogy a fogyasztószerük tiltott összetevõt is tartalmaz. A védõk azt is nehezményezték, hogy errõl a liga nem tájékoztatta õket, holott a szakértõk ezzel tisztában voltak.

Az ügy jelenleg ott tart, hogy az NFL arra kérte az illetékes bíróságot, hogy folytassanak le gyorsított eljárást annak érdekében, hogy a Vikings a szeptemberi idénykezdetre visszakapja két meghatározó játékosát. Ugyanakkor a törvényszéki szakértõk hozzátették, hogy az eset során keletkezett anyagok, dokumentumok feldolgozása hetekbe, de inkább hónapokba telhet, ami azért nem valószínûsíti az ügy villámgyors lezárását.

Érdekes megjegyezni, hogy a liga ugyancsak eltiltást fontolgatott Will Smith, Charles Grant és Deuce McAllister esetében is, de úgy határoztak, hogy elõbb megvárják, milyen ítélet születik a „Williams fal” ügyében.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások