A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
tesa 970×550
EfEf 970*250
Henkel 300*300

TOMLIN OKTAT

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Mike Tomlin HC, Pittsburgh Steelers

A Pittsburgh környékérõl összesereglett ifjúsági edzõknek Mike Tomlin, a Steelers fõedzõje tartott elõadást, ahol a résztvevõkkel megosztotta a személyes élményeit, és útmutatókkal látta õket el a jövõbeli feladataikhoz. „Azért lettem profi edzõ, mert segíteni akartam a gimnáziumi edzõimnek. Fogalmam sem volt róla, hogy ezzel az NFL felé vezetõ útra lépek. Mikor egyetemre jártam, imádtam a futballt, de tényleg azért váltam professzionális trénerré, mert hozzá akartam járulni a korábbi edzõim sikeréhez.

Tomlin elárulta a jelenlévõknek, hogy rendkívül nagyra tartja a fiatal játékosokkal foglalkozó edzõk munkáját. Tisztában van azzal, hogy ez egy nehéz feladat, de elmondta számukra, hogy hinni kell a fiatalokban, és rengeteg türelemre van szükség velük szemben. „Egy csomó gyerek képes nagyon sok mindenre azok közül, akikkel foglalkoztok. Az is lehet, hogy éppen most képzitek a Pittsburgh Steelers új trénerét. Ez egy ilyen egyszerû történet. Valamikor én is egy voltam azok közül a srácok közül. Képtelen voltam hallgatni, amikor az edzõim beszéltek, mindig csak focizni akartam” – mesélte Tomlin.

A meghívott elõadók között volt Dan Cardone, a North Hills High School sportigazgatója is. „Vezetõként arra kell nevelnetek a szervezetetekben dolgozó edzõket, a játékosokat és a szülõket, hogy tiszteljék a játékot. Nem ti vagytok az elsõk, és nem is az utolsók, akik ezt mondják. Nem ti vagytok az elsõ számú emberek, akik képviselik a közösségüket, de a legjobbat kell mutatnotok. Tisztelnünk kell a játékot, és ez az az üzenet, amit át kell adnunk a többieknek” – mondta Cardone.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások