A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
Heszperidák 970×550
acapella 970×250
Köki 300*300

CHANEY NEHÉZ HÓNAPJA

acapella 640×480

Fotón: Jamar Chaney LB, Philadelphia Eagles

Chaney úgy véli, erõsen fel kell készítenie a testét és a lelkét az elõtte álló feladatokra. „Valószínûleg szusszanok egyet, ami nem lesz több, mint néhány nap vagy egy hétvége, aztán megint nekilátok dolgozni. Az a tervem, hogy visszamegyek a Mississippi State-re, és ott tréningezem az erõnléti edzõmmel annak érdekében, hogy a lehetõ legjobb formába kerülhessek az edzõtáborig” – nyilatkozta a 183 cm magas, 109 kg súlyú linebacker.

Az újonc egyébként már sok infóval rendelkezik az edzõtáborokról. „Úgy hallottam, elég kemény lesz. De Floridából jöttem, és a Mississippi State-re jártam, így azért láttam már komoly felkészüléseket. Ráadásul rendkívül meleg van lent délen, így a hõségben jó párszor alkalmam lesz kõkemény tréningeket elvégezni, mielõtt visszatérek. Ami pedig a mentális felkészülést illeti, Chaney bevallotta, pillanatnyilag „elég jó” ismeretekkel rendelkezik a playbook kapcsán, de hozzátette, az „elég jó” nem elég, annál több kell.

A linebackernek az 53 fõs rosterbe való bekerülése számos egyéb tényezõtõl is függ. Chaney a felkészülés eddigi részében a gyenge oldalon dolgozott, de nagyban javulnának az esélyei, ha több poszton is bevethetõ játékossá válna. „Fontos, hogy több pozícióban is képes legyek jó teljesítményre. Igazából mindhárom helyen (gyenge, erõs oldal, közép) tanulni szeretnék, de most a Willre (erõs oldal) és a Mike-ra (középsõ) kell koncentrálnom. Ha rajtam múlna, számomra a Mike lenne az igazi, mivel õ a védelem irányítója. És szerintem azért teszik rám ezt a terhet, mert tudják, hogy képes vagyok megbirkózni vele” – értékelt Chaney.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások