A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
stihl 970×550
M-gel 970-250
Acapella 300×30

BRANDON WILLIAMS ÚJRA A PÁLYÁN

ATENOR23_LAKE11_Banner_300x250_SZZS

Fotón: Brandon Williams LB, Dallas Cowboys

Tavaly augusztus 21-én, a Cowboys Tennessee elleni elõszezon meccsén Williams súlyos térdsérülést szenvedett. A 2009-es draft negyedik körös pickje így azzal a rémálommal kezdve felnõtt karrierjét, amivel senki nem szeretne szembesülni: egy kihagyott évvel. De a linebackert nem olyan fából faragták, aki könnyen feladja, és ezzel az idei edzések alkalmával már szembesülhettek a csapattársai is. Az egyik OTÁ-n Williams már olyan stutter stepet (gyors, apró lépésekbõl, majd irányváltoztatásból álló mozdulatot) mutatott be a kezdõ left tackle, Doug Free ellenében, amelyre sokan még egészségesen sem képesek.

Wade Phillips, Cowboys fõedzõ játékosa képességét már a tavalyi minicampek során konstatálta, és akkor ugyan még várt rá egy igen komoly kihívás, amelynek során defensive endbõl linebackert faragtak belõle, de már akkor is látszott, hogy Williams hamarosan meghatározó játékossá válhat. Aztán jött a csúnya sérülés, de úgy látszik, most már minden rendben. „Úgy néz ki, Brandon most is ott tart, ahol egy évvel ezelõtt ilyenkor, és ez csak jót jelenhet” – emelte ki Phillips.

Williams ugyan félve bevallotta, hogy még teljes mértékben nem biztos a térdében, de elmondta, hogy minden egyes pályán eltöltött perc megerõsíti benne azt az érzést, hogy száz százalékban visszanyeri az egészségét. Az egyetemi 4-3-as védelem defensive endje, aki most egy 3-4-es védelem linebackere lett, a kihagyott idénnyel kapcsolatosan így vélekedik: „Azt mondják, a ligában az elsõ év a legnehezebb. És bár fájdalmas, de olykor ki kell hagyni idõszakokat. Én most készen állok. Még rengeteg munka áll elõttem, de ha elég keményen edzem, elérem a céljaimat.”

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások