A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik
Hirdetés átugrása
kella 970×550
Praktiker 970*250
Becmol 300×300

A CHARGERS ELSZÚRTA?

Lake11_Tavasz_Banner_Kampany_300x250_TELEX

Fotón: Vincent Jackson WR, San Diego Chargers

Marcus McNeill (OT) és Vincent Jackson (WR) kontraktusa utolsó évébe lép, és olybá tûnik, egyelõre egyik játékos pótlása sem megoldott a Chargers-nál. A kaliforniai gárda eddig érthetetlen módon nem tett túl sokat azért, hogy a két fiatal kulcsemberét megtartsa, így a tenderüket eddig alá nem író játékosok esetében most reális a veszélye annak, hogy a szezon jelentõs részében nem számíthat rájuk a San Diego. Amennyiben ez bekövetkezik, Philip Rivers (QB) duplán is rosszul járhat, meggyengülhet az õt védõ fal, másrészt elveszítheti elsõ számú elkapóját.

Érthetetlen továbbá, hogy jelen helyzetben a Chargers vezetése a drafton sem választott egyik pozícióra sem fiatalokat. Ehelyett két minõségi jogot költöttek inside linebacker és safety posztokra, ahol jóval kevésbé volt szükség erõsítésre. És önmagában nem is a játékosbörzén kiválasztott játékosok (Donald Butler LB, Darrell Stuckey S) kritikája mindez, hanem sokkal inkább a vezetõségé, akik nem ismerték fel a csapat prioritásait. Ráadásul két olyan pozícióról beszélünk, amelyet más pozíciójú játékos relatíve könnyen be tud tölteni.

És tehetnénk fel a kérdést, a Chargers elégedett a McNeill és Jackson mögötti roster mélységével? Képesek lesznek meggyõzni szurkolóikat, hogy a két Pro Bowlerük nélkül is elég jó lesz a csapat 2010-ben? Tra Thomas (OT) ugyan elsõ pillantásra még jó lehet, de a 35 éves falember esetében felmerülhet, hogy vajon maradt benne annyi, hogy minõségi ember legyen. A kérdések tehát záporoznak San Diegóban, de válaszokat valószínûleg csak hetek, hónapok múlva kaphatunk.

Fordította: Kiss Csaba

Akár most, akár a későbbiekben a "Süti beállítások" gomb megnyomásával módosíthatod a beállításaidat. A későbbiekben ezt a funkciót a főoldal alján találod.
Cookie beállítások